Julkaistu: 10.10.2019
Personal trainer Töölön Kisahalli

Personal trainer Töölön Kisahalli -treeneihin mukaan

Personal Trainer Töölön Kisahallille on erinomainen apu silloin, kun haluaa aloittaa treenaamisen tai haluaa viedä treenit seuraavalle tasolle Helsingin yhdellä parhaimmista liikuntapaikoista. Hyvä personal trainer voi auttaakin kehityksessä suunnattomasti ja ohjata oikeaan suuntaan turvallisesti ja tehokkaasti. Tässä artikkelissa käyn läpi asiat, jotka kannattaa ottaa huomioon PT:tä valitessa.

Personal Trainer ohjelma
Personal Trainer Töölö – Kisahallilla

Miksi ylipäätään treenata PT:n ohjauksessa?

Liikunnan hyödyt tietävät kaikki. Lihasvoimaharjoittelu on nostanut suosiotaan myös viime vuosina, eikä suotta. Lihasvoimaharjoittelu on oikea ihmelääke moneen vaivaan ja monien sairauksien ennaltaehkäisyssä, kuten lääkäri Jan Sundell kirjoittaa Lihastohri-blogissa.

Personal Trainer on hyvä ottaa avuksi, mikäli haluaa varmistaa, että liikkeet tehdään oikein. Myös moni kokeneempikin treenaja päätyy ottamaan PT:n, koska haluaa tsemppausta, uusia ideoita treeneihin ja välillä treeniohjelma on hyvä päivittää.

Personal trainer sopii esimerkiksi:

  • Aloittelijat – Aloita harjoittelu turvallisesti ammattilaisen ohjeilla
  • Kokeneet – Lisäpuhtia ja sparrausta treenaamiseen
  • Nivelrikko – Monipuolinen niveljumppa vähentämään kipua
  • Juoksijat – Juoksua tukeva voimaharjoittelu. Vahvat jalat.
  • Ryhmäliikkujat – Kun haluat monipuolistaa ja tehostaa harjoittelua

Koulutettu personal trainer

Personal trainer -nimike ei ole millään tavalla suojattu ja siitä syystä kannattaa tutustua tarkasti personal trainerin koulutustaustaan. Mikäli taustalta löytyy esimerkiksi fysioterapeutin koulutus, takaa se turvallisen harjoittelun myös tilanteissa, jos taustalla on vamma tai jokin sairaus. Tutustu Joonaksen koulutustaustaan täältä.

Personal trainer – Töölön Kisahalli hinta?

PT-palveluita on monen hintaisia. On kaikkea kertahinnoista aina kuukausien pituisiin sopimuksiin. Itse halusin yksinkertaistaa etenkin harjoittelun aloituksen hinnoittelua ja siksi loinkin uuden erittäin kilpailukykyisen Kuukauden Treenistartti paketin! 6 tuntia ohjausta PT:n ja fysioterapeutin kanssa ja yhteistreenien maksutkin on jo maksettu. Valmennuspaikkoja on vain 5, joten ota pikaisesti yhteyttä, mikäli paketti kiinnostaa.

Personal trainer Töölön Kisahallille!

Legendaarinen Töölön Kisahalli on toiminut omana pääkallopaikkanani monestakin syystä. Tärkeimpänä ehkä se, että asiakkaani rakastavat sitä. Siellä on erittäin hyvä tekemisen meininki, eikä kukaan katso toisten tekemistä. Aina löytyy tilaa kehonpainoharjoittelusta, sprintteihin ja voimailuun

Personal trainer Töölö – Joonas Putti

Ota yhteyttä ja katso Kuukauden Treenistartti

Personal Trainer Joonas Putti ohjaamassa maastavetoa Töölön Kisahallilla.
Opi maastaveto! Personal Trainer Joonas ja asiakas Töölön kisahallilla

Yhteydenottolomake

 Joonas Putti

Joonas Putti on terveydestä, liikkumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut personal trainer ja fysioterapeutti Helsingistä. 

Sähköposti: [email protected]

Puhelinnumero: 0405263614

Tutustu palveluihin:

Fysioterapia & Kuntoutus

Personal training

Työ-hyvinvointi