Työhyvinvointipalvelut etänä esim. Teams tai Zoom

Työhyvinvointia ja parempaa jaksamista ammattilaisen ohjeilla

Työhyvinvointiin panostaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Miten teillä voidaan?

Fysioterapeutti personal trainer helsinki

Työhyvinvointia etänä – Luento vai taukojumppa?

Työhyvinvointi on koetuksella näinä aikoina. Etätyö, liikkumattomuus ja epävarmuus koettelevat niin mieltä, kuin kehoakin. Fysiopolis tarjoaa räätälöityjä ja joustavia työhyvinvointipalveluita etäyhteydellä.

Koulutettu fysioterapeutti, työhyvinvointivalmentaja ja luennoitsija Joonas Putti tarjoaa aimoannoksen aktiivisuutta ja käytännön työkaluja tehokkaampaan arkeen ja parempaan jaksamiseen.

Yrityksille, yhdistyksille, ryhmille ja tiimeille.

Yksityinen PT Studio helsinki

Taukoliikunta: Etäjumppa kerta tai säännöllisesti

Aamunavaus, keskipäivän katkaisu vai rentoutusta työviikkoon?

Taukojumppa: Etäjumppa, jonka tauottaa istumista, aktivoida lihakset ja saada lisää energiaa päivään. Verryttelyä, aktivoivia lihaskuntoliikkeitä. Mitään välineitä ei tarvita. Loistava aamunavauksena tai keskipäivän katkaisuna!

Venyttelytuokio: Aktiivinen venyttelyhetki jumeja vastaan. Vetreydy ja rentoudu kesken työviikon.

Rentoutustuokio: Stressiä laskeva rentoutustunti. Rentoudu ja vähennä stressitasojasi. Kevyttä venyttelyä, hengitys- ja meditointiharjoituksia.

Tai kokonaisuus näistä kaikista? Kysy lisää

Yksityinen PT Studio helsinki

Työhyvinvointiluento

Työhyvinvointiluento räätälöidään toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Luentojen tarkoitus on antaa konkreettisia työkaluja ja innostavia ajatuksia, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään. Suosittuja aiheita ovat:

– Työhyvinvoinnin ABC
– Etätyö
– Uni, palautuminen ja lepo
– Taukoliikunta ja työpäivän aktiivisuus
– Ergonomia ja istumisen haitat
– Parhaat keinot edistää työhyvinvointia
– Stressinhallinta
– Mindfulness, hengitys ja mielenhallinta
– Treeni, liike ja arkiaktiivisuus
– Työpäivän optimointi ja biohakkerointi
– Ravinto ja syöminen

Näistä aiheista sekä osallistujien toivomista aiheista muodostamme inspiroivan ja aktivoivan luennon. 

Fysiopoliksen työhyvinvointipaketti oli toimiva ja kustannustehokas koulutus. Joonas piti kiinnostavan luennon koko henkilökunnalle ja veti henkilökohtaiset ohjaukset. Samalla hän kartoitti hankintatarpeet ja antoi listan suositeltavista kalusteista ja taukoliikuntavälineistä.

Joonas auttoi säästämään kuluissa, kun emme hanki turhia tai perusteettoman kalliita kalusteita ja välineitä. Laitoimme heti tavarat tilaukseen ja toteutimme taukoliikuntaohjelman, joten koulutuksen anti vietiin myös käytäntöön. Suosittelen!

Antti Suominen

Yrittäjä, MAFY-Valmennus

Ota yhteyttä ja saat tarjouksen 24h sisällä

työhyvinvointiin panostaminen säästää, tehostaa ja kehittää

Työhyvinvointiin panostaminen työpaikalla lisää tutkitusti työn kannattavuutta. Energinen hyvinvoivia ihminen tekee työnsä tehokkaammin ja viihtyy työssään paremmin.

Työntekijöiden hyvinvointiin investoidut eurot maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin tuottavuuden ja tehokkuuden parantumisena, sekä vähentyneiden sairaspoissaolojen muodossa. Pelkästään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, kuten niska- ja hartiaseudun ongelmat, sekä selkäongelmat maksavat miljoonia vuosittain.

”Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin.” – Työterveyslaitos

 

Työhyvinvointipalvelut

YRITYSLIIKUNTA

Enemmän energiaa työpäiväänne? Tilaa fysioterapeutin ohjaama aktivointi-, venyttely-, tai rentoutustunti työpaikallesi kertaluonteisesti tai useammin. Yritysliikunta Helsingissä.

LUENNOT

Motivoivat  ja kokonaisvaltaiset luennot inspiroivat ja auttavat ymmärtämään hyvinvoinnin osatekijöitä niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Luennot työpaikan toivomista aiheista.

KONSULTOINTI

Fysioterapeutti työpaikalle tarkastamaan työympäristö tai auttamaan toimistosuunnittelussa. Yksilölliset työntekijöiden ja johdon konsultoinnit. Yhdistettävissä motivoivaan luentoon.

Fysiopoliksen työhyvinvointipalvelut ovat tuoreimpaan tietoon pohjautuvia motivoivia ja helposti käytäntöön siirrettäviä pläjäyksiä. Jos odotatte geneeristä saarnaa terveistä elämäntavoista, niin tämä ei ole teitä varten. Terveyttä edistävät tolkun asiat marinoidaan huumoripitoisella ja helposti lähestyttävällä otteella. Monilla on työkykyä haittaavia uskomuksia ja toimintatapoja, jotka Fysiopolis muuttaa.

LUENNOT

Työhyvinvointiluennot räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Luonnollisesti toimistotyöntekijöiden työhyvinvointi näyttää erilaiselta, kuin rakennusmiesten työhyinvointi. Luentojen tarkoitus on antaa konkreettisia työkaluja ja innostavia ajatuksia, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään. Suosittuja aiheita ovat:

– Työhyvinvoinnin ABC
– Uni, palautuminen ja lepo
– Taukoliikunta ja työpäivän aktiivisuus
– Ergonomia ja istumisen haitat
– Parhaat keinot edistää työhyvinvointia
– Stressinhallinta
– Someniska ja kuolleen pakaran syndrooma
– Mindfulness, hengitys ja mielenhallinta
– Treeni, liike ja arkiaktiivisuus
– Työpäivän optimointi ja biohakkerointi
– Ravinto ja syöminen

Näistä aiheista sekä osallistujien toivomista aiheista muodostamme inspiroivan ja aktivoivan luennon.

YRITYSLIIKUNTA

Fysioterapeutti ja koulutettu personal trainer tuo energisen liikuntatuokion työpaikallenne. Fysiopolis tarjoaa sparraavaa ja hauskaa tauotusta työpäivään. Yritysliikunnan toteutus ei tarvitse mitään erillisiä tiloja vaan tämä onnistuu jokaisella työpaikalla esimerkiksi neukkarissa, työpisteen äärellä tai firman liikuntatiloissa. Tämä on liikuntatuokio, joka tulee varmasti tehtyä.

Aktivointitunti: Fysioterapeutin ohjaamaa ryhmässä tapahtuvaa harjoittelua. Tavoitteena on vahvistaa työssä tarvittavia lihaksia, kuten hartiaseudun, niskan tai selän lihaksia. Aktivointitunti voidaan toteuttaa esimerkiksi neuvotteluhuoneessa. Tunnilla ei tule hiki, eikä liikuntavaatteita tarvita.

Venyttelytunti: Fysioterapeutin ohjaama aktiivinen venyttelyhetki. Vetreydy ja rentoudu työpaikallasi. Aktivointitunti voidaan toteuttaa esimerkiksi neuvotteluhuoneessa.

Rentoutustunti: Fysioterapeutin ohjaama stressiä laskeva rentoutustunti. Rentoudu ja vähennä stressitasojasi. Rentoutustunti voidaan toteuttaa esimerkiksi neuvotteluhuoneessa.

työhyvinvointi: luennot ja konsultointi

Miten yrityksenne hyötyy Fysiopoliksen palveluista?

Vähemmän sairauspoissaoloja (joka tuo merkittäviä kustannussäästöjä)

– Tieto miten toimia, jos tulee selkä- tai niskajumeja (älä heti saikuta)

– Enemmän energiaa voittamaan kaamosväsymys

– Palautumisen ja unen laadun parantuminen

– Työtyytyväisyyden ja tuottavuuden kasvu

 

Fysioterapeutti ja luennoitsija Joonas Putti

Joonas Putti on työhyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti, personal trainer ja luennoitsija. Joonaksen ote on kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen sekoitus tolkkua ja inspiraatiota.

Joonas on toiminut fysioterapian tuntiopettajana Laurea ammattikorkeakoulussa, sekä useammassa koulutusorganisaatiossa.

 

Fysiopoliksen edustajan (Joonas) vierailun suurin anti oli henkilökohtaisen työergonomian katsaus sekä juuri itselle sopivat taukojumppavinkit. Luento oli asiapitoinen ja viihdyttävä.

Työntekijä, MAFY-valmennus

Fysiopoliksen Joonas piti meillä luennon, jossa hän käsitteli työhyvinvointia. Joonas oli mukava tyyppi ja viihdyttävä esiintyjä, ja luennon sisältö oli ansiokkaan ”no bullshit”. Luennon välissä pidettiin taukojumppa, jossa Joonas antoi helposti ymmärrettäviä ja mieleenpainuvia vinkkejä siihen, minkälainen taukojumppa on erityisen hyödyllinen istumatyöläiselle. Luennon lisäksi käytiin henkilökohtainen keskustelu, jossa Joonas kartoitti työpisteen ergonomiaa sekä yleiskuvaa omasta fyysisestä hyvinvoinnista ja sen yhteyksistä työskentelytottumuksiin. Tämä oli hyvä, sillä samanlaista työtä tekevillä voi olla hyvinkin erilainen tausta, vapaa-aika ja ongelmakohdat.

Työntekijä 2, MAFY-valmennus

Nämä aiheet nappaavat:

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

Treenipaikka: Töölön Kisahalli, 00250 Helsinki

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä