Fysioterapia ja personal training palvelut helsingissä

tutustu fysiopolis palveluihin

Fysioterapia personal training palvelut

PERSONAL TRAINING

Harjoittele turvallisesti ja tehokkaasti personal trainerin avulla tavalla, joka tukee sinun tavoitteitasi. Yksilöllistä ohjausta sinun lähtötasosi huomioiden.

FYSIOTERAPIA

Eroon jumeista, kipu kuriin ja parempi arki fysioterapialla. Fysioterapiaa Helsingissä, vastaanotto Lassilassa. Hyvä fysioterapeutti auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

TYÖHYVINVOINTI

Työkalut parempaan jaksamiseen fysioterapeutin avulla. Fysiopoliksen luennot antavat tiedot ja konkreettiset työkalut työhyvinvoinnin rakennuspalikoista. työntekijöille ja johdolle.

 Fysioterapia, personal training ja työhyvinvointi

Fysioterapia ja personal training palvelut Fysiopolikselta. 

Lisää voimaa, eroon jumeista ja elämäsi kuntoon hymy huulilla. Miltä kuulostaisi? Fysiopolis tarjoaa juuri näitä asioita ihmisille fysioterapian ja personal training -valmennusten muodossa.
Fysiopolis on helsinkiläinen fysioterapia- ja valmennusyritys, jonka intohimona on parantaa asiakkaidemme hyvinvointia liikkeen, treenin ja terveellisten elämäntapojen keinoin. Teemme yksilövalmennusta, fysioterapiaa, kotikäyntejä, sekä työhyvinvoinnin valmennuksia ja koulutuksia. Fysiopoliksen vastaanotto löytyy Lassilasta ja treenaamisen pääkallopaikka Töölön Kisahallilta.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinä tai läheisesi tarvitsette apua kuntoutuksessa tai treeneissä. Mikäli haluat viikottaisia vinkkejä ja videoita hyvinvointiin liittyen, voit seurata Fysiopolista eri somekanavissa.

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

Treenipaikka: Töölön Kisahalli, 00250 Helsinki

Aloita muutos nyt! Jätä yhteystietosi