PERSONAL TRAINER HELSINKI

Kokenut Personal Trainer saa sinut kuntoon ja saavutat tavoitteesi!

Privaatti Personal Trainer Studio Helsingin Bulevardilla

Saavuta tavoitteesi sertifioidun personal trainerin ja fysioterapeutin avulla. Toimimme yksityisellä personal trainer studiolla Helsingin Bulevardilla.

Haluatko pudottaa painoa tai päästä eroon elämänlaatua heikentävästä verenpaineesta? Haluaisitko juosta lenkkejä ilman kipua tai oppia salitekniikat, kuten maastavedon ja kyykyn? Personal trainerimme auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi.

Personal trainer Helsinki hinta alkaen 99€. Ota yhteyttä tästä!

Yksityiset treenit aivan Helsingin keskustassa 

Personal trainer -studiollamme Helsingin keskustassa harjoittelet turvallisesti ja tehokkaasti. Valmennuksemme sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille olipa tavoitteesi:

– Laihdutus tai kiinteytys

– Lisää voimaa ja vahvuutta

– Oppia kuntosaliharjoittelun perusteet

– Motivoitua personal trainerin avulla ja löytää liikunnan ilo

– Eroon kivuista ja jumeista harjoittelulla

– Lisää energiaa arkeen, vähemmän stressiä

– Treenata itsenäisesti Helsingin ulkosaleilla

– Personal trainer nuorelle

Soita ja kysy lisää personal trainer Joonakselta 0405263614 tai ota yhteyttä lomakkeella.

Personal trainer asiakkaamme Merja kokemuksia

 “Halusin personal trainerin joka on myös fysioterapeutti. Työskentelen Helsingissä toimistotöissä ja siksi minulla oli tarve löytää pt läheltä minua. Halusin päästä niska- ja selkäkivuista eroon ja halusin myös kiinteytyä samalla.

Löysin Fysiopoliksen personal trainer palvelut. Nyt olen treenannut heidän ohjeillaan ja jumit ovat lähes kokonaan poissa ja painoa on pudonnut kaksi kiloa. Ekan personal trainer kerran jälkeen oli kyllä sellainen olo, että jotain uutta oli tullut tehtyä ? Suosittelen!

Merja, Töölö Helsinki

Personal trainer helsinki kokemuksia

Yhteystiedot

Ota yhteyttä personal trainereihimme ja pyydä ilmainen konsultaatio. Tehdään sinulle sopiva suunnitelma ja laitetaan sinut kuntoon!

Puhelin: 0405263614

Email: [email protected]

PT Studio: Bulevardi 27 Helsinki, Aleksanterin teatterin tiloissa

Ota yhteyttä

Personal trainer hinta

Fysiopoliksen yksityinen personal trainer on apunasi niin kerran ohjauksissa, kuin isommissakin elämäntapamuutoksissa. Hinta riippuu paketin suuruudesta.

Personal Training Studiolla

Personal Training ohjaus 60 min: 105 €

Treeniohjelma kotiin: alkaen 69 €

Pidemmät valmennukset alkaen 199€

 

fysioterapia personal training

Hyvä personal trainer Helsingissä auttaa sinut kuntoon

Hyvä personal trainer sopii täysin aloittelijoille tai jo kokeneemmille jumppaajille. PT-Valmennus soveltuu myös erinomaisesti sinulle, jos harrastat kävelyä, joogaa, golfia tai ryhmäliikuntaa, ja haluaisit muun liikkumisen tueksi tehokkaan yksilöllisen treeniohjelman ja parhaat treeniliikkeet.

Valmennuksen avulla aloitat matkasi kohti parempaa kuntoa, ja starttaat vuoden energisempänä, vahvempana ja virkeämpänä. Treenin myötä arkikin rullaa paremmin. Fysiopoliksen valmennus ei ole tehty huippu-urheilijoille vaan nimenomaan kenelle tahansa parempaan kuntoon haluavalle.

Miksi helsinkiläiset hakeutuvat fysiopoliksen personal trainer -valmennuksiin? 

Jokainen valmennus on yksilöllinen ja ihmisillä on erilaisia tavoitteita. Listasin yleisimpiä asioita, joita ihmiset hakevat Fysiopoliksen valmennukselta. Jos tunnistat itsesi seuraavista, niin Fysiopolis personal trainer on sinulle oikea valinta:

– Haluat treenata turvallisesti, mutta tehokkaasti ammattilaisen tsemppaamana.

– Kiloja on kertynyt ja haluat apua laihdutukseen.

– Haluat parantaa suorituskykyä, olla energisempi ja stressata vähemmän.

– Haluat kehittää salituloksiasi tai tiettyä liikettä.

– Haluat, että sinulla on selkeä suunnitelma treeneihin ja syömiseen.

– Haluat PT:n, joka on myös fysioterapeutti turvallisen treenaamisen takia.

– Haluat treenin tukemaan jotain muuta, kuten esim. lenkkeilyharrastustasi.

– Tavoitteesi on sporttinen, mutta toiminnallinen kroppa.

Jos kuulostaa tutulta, niin ota yhteyttä ja kerro lisää tilanteestasi. Yhteydenotto ei maksa, eikä sido mihinkään. Kysy lisää Personal Trainer Helsinki – palveluista. 

Erityisesti pidän Joonaksen kanssa työskentelyssä siitä, että fyysiset ”viat” eivät ole este treenaamiselle, täytyy vain keksiä oikea tapa tehdä asioita ja aloittaa harjoittelu maltillisesti, että kroppa tottuu liikkeisiin. Täytyy vain ihailla kroppani kykyä tehdä kyykkyjä ja maastavetoja. ”

Terttu Rönkkö

Personal training -asiakas

”Asiantunteva ja erittäin maanläheisellä tavalla harjoitteluun ja kuntoutukseen suhtautuva kaveri. Vahva peukku kenelle tahansa, joka haluaa saada tukea liikkumiseen. Erittäin positiivinen kokemus!”

Lauri Pelkonen

Asiakas - Fysioterapia / Personal training

”Pitkään toiminut ammattilainen monenlaisen liikuttamisen parissa. Valtava tietotaito! Hyvin ohjatut tunnit, selkeine ohjeineen ja kannustuksineen. Ihailtavan avarakatseinen ja kokeilunhaluinen, siksi myös inspiroiva. Kokeilkaa ihmeessä ja todetkaa myös itse!

Suvi Siitonen

Pienryhmätreeni -asiakas

Joonas putti: koulutettu personal trainer ja fysioterapeutti

Miksi valitsisit juuri minut? Tässä hieman tietoa minusta:

Olen valmentanut lähes kymmenen vuoden ajan ihmisiä voimaan paremmin ja pääsemään tavoitteisiinsa. Olen opiskellut laaja-alaisesti eri treenimenetelmiä, kuntoutusta, muutospsykologiaa ja elämäntapamuutosten onnistumista, jotta minulla olisi parhaat työkalut auttaa asiakkaitani turvallisesti ja tehokkaasti.

Olen nähnyt vierestä kuinka ihmiset pääsevät vuosia kestäneistä kivuista eroon, oppivat uusia taitoja, tekevät suorituksia, joihin he eivät itsekään uskoneet pystyvänsä. Palkitsevinta työssäni on nähdä, kun ihminen tekee jotain, jonka uskoi olevan mahdotonta.

Minä olen valmentajana kannustava, rento ja selkeä. Vapaa-ajallani liikun luonnossa koirakavereiden kanssa, sekä treenaan kuntosalilla. Tutustu minuun ja koulutukseeni lisää täältä.

 

100% Rahat takaisin takuu

 Personal training on tavoitteellista yksilöllistä valmennusta, jossa alkukartoituksen kautta selvitetään lähtötilanne ja sen pohjalta luodaan tavoitteet. Yksilöllisyys tarkoittaa sitä, että harjoittelupaikkana voi olla esimerkiksi Töölön Kisahalli, työpaikkasi, taloyhtiösi kuntosali tai vaikkapa lenkkipolku Helsingissä.

100% tyytyväisyystakuu! Jos et haluakaan jatkaa ensimmäisen personal training– kerran jälkeen valmennusta, niin maksan rahasi takaisin. PT:n valinta on iso asia ja haluan, että teet oikean valinnan. Voit siis kokeilla palvelua riskittä!

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

PT STUDIO: Uudenmaankatu 19, 00120 Helsinki

Aloita muutos nyt! Jätä yhteystietosi