PERSONAL TRAINER

HELSINKI

koulutettu personal trainer avuksesi.

katso hinta ja paketit

Personal trainer avuksi vuoden alkuun?

Moi, olen Joonas, sertifioitu personal trainer, fysioterapeutti ja valmentaja Helsingistä.

Onko sinun tai tuttusi tavoitteena painonpudotus, saada lisää voimaa tai lisämotivaatiota treeneihin? Haluaisitko juosta lenkkejä ilman kipua tai oppia salitekniikat, kuten maastavedon ja kyykyn? Fysiopolis personal trainer auttaa olipa tavoitteesi:

➡️ Laihdutus tai kiinteytys

➡️ Lisää voimaa ja vahvuutta

➡️ Kuntosaliharjoittelu, juoksutekniikka

➡️ Lisää motivaatiota ja liikunnan ilo takaisin

➡️ Eroon kivuista ja jumeista harjoittelulla

➡️ Lisää energiaa arkeen, vähemmän stressiä

➡️ Personal trainer nuorelle

Osta itsellesi, läheisellesi tai vaikka sinulle ja kumpannillesi yhteiseksi projektiksi! Fysiopolis auttaa ihmisiä Helsingissä ja Espoossa esimerkiksi lenkkipoluilla tai ulkotreenipaikoilla.

Personal trainer Helsinki hinta: alkaen 109€

Soita 0405263614 kysyäksesi lisää tai jatka lukemista!

Hyvä personal trainer helsingissä auttaa sinut kuntoon

Personal trainer sopii täysin aloittelijoille tai jo kokeneemmille jumppaajille. PT-Valmennus soveltuu myös erinomaisesti sinulle, jos harrastat kävelyä, joogaa, golfia tai ryhmäliikuntaa, ja haluaisit muun liikkumisen tueksi tehokkaan yksilöllisen treeniohjelman ja parhaat treeniliikkeet.

Valmennuksen avulla aloitat matkasi kohti parempaa kuntoa, ja starttaat vuoden energisempänä, vahvempana ja virkeämpänä. Treenin myötä arkikin rullaa paremmin. Fysiopoliksen valmennus ei ole tehty huippu-urheilijoille vaan nimenomaan kenelle tahansa parempaan kuntoon haluavalle.

Hinnat ja paketit

Fysiopoliksen yksityinen personal trainer on apunasi niin kerran ohjauksissa, kuin isommissakin elämäntapamuutoksissa. Fysiopoliksen personal trainer hinta Helsingissä alkaen 109€ 1,5h lähiohjaus.

Miksi helsinkiläiset hakeutuvat fysiopoliksen personal trainer -valmennuksiin? 

Jokainen valmennus on yksilöllinen ja ihmisillä on erilaisia tavoitteita. Listasin yleisimpiä asioita, joita ihmiset hakevat Fysiopoliksen valmennukselta. Jos tunnistat itsesi seuraavista, niin Fysiopolis personal trainer on sinulle oikea valinta:

➡️ Haluat treenata turvallisesti, mutta tehokkaasti ammattilaisen tsemppaamana.

➡️ Kiloja on kertynyt ja haluat apua laihdutukseen.

➡️ Haluat parantaa suorituskykyä, olla energisempi ja stressata vähemmän.

➡️ Haluat kehittää salituloksiasi tai tiettyä liikettä.

➡️ Haluat, että sinulla on selkeä suunnitelma treeneihin ja syömiseen.

➡️ Haluat PT:n, joka on myös fysioterapeutti turvallisen treenaamisen takia.

➡️ Haluat treenin tukemaan jotain muuta, kuten esim. lenkkeilyharrastustasi.

➡️ Tavoitteesi on sporttinen, mutta toiminnallinen kroppa.

Jos kuulostaa tutulta, niin ota yhteyttä ja kerro lisää tilanteestasi. Yhteydenotto ei maksa, eikä sido mihinkään. Kysy lisää Personal Trainer Helsinki – palveluista. 

Erityisesti pidän Joonaksen kanssa työskentelyssä siitä, että fyysiset ”viat” eivät ole este treenaamiselle, täytyy vain keksiä oikea tapa tehdä asioita ja aloittaa harjoittelu maltillisesti, että kroppa tottuu liikkeisiin. Täytyy vain ihailla kroppani kykyä tehdä kyykkyjä ja maastavetoja. “

Terttu Rönkkö

Personal training -asiakas

“Asiantunteva ja erittäin maanläheisellä tavalla harjoitteluun ja kuntoutukseen suhtautuva kaveri. Vahva peukku kenelle tahansa, joka haluaa saada tukea liikkumiseen. Erittäin positiivinen kokemus!”

Lauri Pelkonen

Asiakas - Fysioterapia / Personal training

“Pitkään toiminut ammattilainen monenlaisen liikuttamisen parissa. Valtava tietotaito! Hyvin ohjatut tunnit, selkeine ohjeineen ja kannustuksineen. Ihailtavan avarakatseinen ja kokeilunhaluinen, siksi myös inspiroiva. Kokeilkaa ihmeessä ja todetkaa myös itse!

Suvi Siitonen

Pienryhmätreeni -asiakas

Joonas putti: koulutettu personal trainer ja fysioterapeutti

Miksi valitsisit juuri minut? Tässä hieman tietoa minusta:

Olen valmentanut lähes kymmenen vuoden ajan ihmisiä voimaan paremmin ja pääsemään tavoitteisiinsa. Olen opiskellut laaja-alaisesti eri treenimenetelmiä, kuntoutusta, muutospsykologiaa ja elämäntapamuutosten onnistumista, jotta minulla olisi parhaat työkalut auttaa asiakkaitani turvallisesti ja tehokkaasti.

Olen nähnyt vierestä kuinka ihmiset pääsevät vuosia kestäneistä kivuista eroon, oppivat uusia taitoja, tekevät suorituksia, joihin he eivät itsekään uskoneet pystyvänsä. Palkitsevinta työssäni on nähdä, kun ihminen tekee jotain, jonka uskoi olevan mahdotonta.

Minä olen valmentajana kannustava, rento ja selkeä. Vapaa-ajallani liikun luonnossa koirakavereiden kanssa, sekä treenaan kuntosalilla. Tutustu minuun ja koulutukseeni lisää täältä.

 

100% Rahat takaisin takuu

 Personal training on tavoitteellista yksilöllistä valmennusta, jossa alkukartoituksen kautta selvitetään lähtötilanne ja sen pohjalta luodaan tavoitteet. Yksilöllisyys tarkoittaa sitä, että harjoittelupaikkana voi olla esimerkiksi Töölön Kisahalli, työpaikkasi, taloyhtiösi kuntosali tai vaikkapa lenkkipolku Helsingissä.

100% tyytyväisyystakuu! Jos et haluakaan jatkaa ensimmäisen personal training– kerran jälkeen valmennusta, niin maksan rahasi takaisin. PT:n valinta on iso asia ja haluan, että teet oikean valinnan. Voit siis kokeilla palvelua riskittä!

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

Treenipaikka: Töölön Kisahalli, 00250 Helsinki

Aloita muutos nyt! Jätä yhteystietosi