personal trainer helsinki kokemuksia

Fysiopolis asiakkaiden

kokemuksia

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

On aina mukava inspiroitua, kun huikeat ihmiset tekevät huikeita asioita. Tältä sivulta löytyy asiakkaidemme kokemuksia Fysiopoliksen personal training-, fysioterapia- ja työhyvinvointi -palveluista.

OLKAPÄÄ PARANI FYSIOTERAPIALLA

12 vuotta kipeänä ja käyttämättömänä ollut kipeä olkapää saatiin kuntoon aktiivisella fysioterapeuttisella kuntoutuksella.

POLVIKIPU VAIHTUI KYYKYIKSI SALILLA

Polven nivelrikko ja muut vaivat eivät estäneet Terttua pääsemästä takaisin rakkaan saliharrastuksen pariin kuntoutusjakson jälkeen.

TYÖHYVINVOINTIA KOKO YRITYKSELLE

Työhyvinvointilluento ja yksilöllinen konsultointi auttoivat MAFY-valmennusta säästämään kuluissa ja parantamaan työhyvinvointia.

”Joonas suhtautuu erittäin maanläheisellä ja asiantuntevalla tavalla harjoitteluun ja kuntoutukseen. Suosittelen Fysiopolista kenelle tahansa, joka haluaa saada tukea liikkumiseen ja kuntoutuksen. Pelkästään positiivisia kokemuksia”

Lauri Pelkonen

Asiakas - Fysioterapia / Personal training Helsinki

”Joonas on pitkään hyvinvointialalla toiminut osaaja, jolla on valtava tietotaito. Hyvä ohjaus ja kannustava ote. Kokeilunhaluinen ja avarakatseinen, siksi myös inspiroiva. Suosittelen kokeilemaan itse!

Suvi Siitonen

Pienryhmätreeni -asiakas

”Minulla oli salijäsenyys jota käytin melko harvakseltaan. Olin jämähtänyt tuttuihin ja turvallisiin liikkeisiin, joten halusin kokeilla jotain uutta. Fysiopoliksen personal trainer valmennuksen myötä olen oppinut todella paljon uusia liikkeitä ja sitä ettei painoja kannata pelätä. Omasta sipsinkyllästämästä kropasta löytyi yllättävän paljon voimavaroja.”
Nainen, 29v

Personal trainer -asiakas | Ruoholahti

Seuraavaksi Sinun menestystarinasi? lähde mukaan nyt!

Moi, olen Joonas, sertifioitu personal trainer, fysioterapeutti ja valmentaja Helsingistä!

Hyviä kokemuksia syntyy silloin, kun personal trainer/fysioterapeutti ja asiakas ovat samalla aaltopituudella siitä mitä halutaan tapahtuvan. Tavoitteet ovat aina asiakkaan omia ja minun tehtäväni on auttaa sinut näihin tavoitteisiin.

Hyviin lopputuloksiin päästään, kun alussa tehdään yksilöllinen suunnitelma, joka ottaa huomioon sinun elämäntilanteesi.

Kysy itseltäsi onko nyt aika muutokselle. Jos vastaus on kyllä, niin ota yhteyttä ja laitetaan sinut kuntoon.

Paras fysioterapeutti tai personal trainer sinulle löytyy Fysiopolikselta.

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

Treenipaikka: Töölön Kisahalli, 00250 Helsinki

Yhteydenottolomake