Julkaistu: 06.10.2017
Meidät on kaikki tehty liikkumaan!

Meidät on KAIKKI tehty liikkumaan ja harjoittelemaan ja me KAIKKI hyödymme siitä! 

On todella helppo löytää ”virheitä” itsestämme, vaikka se mikä meitä usein eniten hidastaa on oma mielemme. Ei ruumiinrakenteemme, muotomme tai ikämme! Näitä esimerkkejä löytyy lukuisia!

  •  Lamar Gant on voimanoston maailmanennätyksen haltija. Hän nosti 60 kiloisena 300kg maastavedossa eli 5  kertaa painonsa verran, ensimmäisenä ihmisenä maailmassa. Hänellä on myös skolioosi… Ei paljon menoa hidastanut.
  • Shaquille O’Neil painoi lähes 150kg, mutta se ei estänyt häntä saavuttamasta 19 vuoden huippu-uraa nba:ssa ja paikkaa koripallon hall of famessa! Moni olisi voinut sanoa, että hän on liian iso, kömpelö tai hidas.
  • Sisar madonna buder eli “iron nun” aloitti juoksuharrastuksen 48-vuotiaana ja on sittemmin vetänyt yli 40 ironman-triathlonia, viimeisin 82 vuotiaana. Ikä ei ollut esteenä!

Me fysioterapeutit olemme tässä usein kaikista pahimpia ”virheasentojemme” kanssa. Jos tuijotamme vain rakennetta niin näemme vain kulumia, sairauksia ja ”virheitä”. Ihmiskeho on uskomattoman vahva ja mukautuva!

Yksilöllinen oikein annosteltu harjoittelu on kaiken A ja O!

Tutustu palveluihimme: https://www.fysiopolis.fi/

 

 Seuraa meitä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/fysiopolis

 Uusi videoita viikottain Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UCApKhT0yTwPjem1H0iDpL-A

Yhteydenottolomake

 Joonas Putti

Joonas Putti on terveydestä, liikkumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut personal trainer ja fysioterapeutti Helsingistä. 

Sähköposti: [email protected]

Puhelinnumero: 0405263614

Tutustu palveluihin:

Fysioterapia & Kuntoutus

Personal training

Työ-hyvinvointi