PERSONAL TRAINER

paketti

kuukauden treenistartti personal trainer fysioterapeutin ohjauksessa

Kuukauden treenistartti personal trainer paketti

Moi, olen personal trainer ja fysioterapeutti Joonas!

Jos olet miettinyt jo pidemmän aikaa, että nyt pitäisi ryhdistäytyä, mutta et ole saanut aikaiseksi tai et tiedä miten aloittaisit, olet juuri oikeassa paikassa.

Tämä kuukauden treenistartti on suunniteltu täysin aloittelijoille tai jo kokeneemmille jumppaajille, joiden edellisistä treeneistä on jo vierähtänyt tovi. Valmennus sopii myös erinomaisesti sinulle, jos harrastat kävelyä, joogaa, golfia tai ryhmäliikuntaa, ja haluaisit muun liikkumisen tueksi tehokkaan yksilöllisen treeniohjelman ja parhaat treeniliikkeet.

Valmennuksen avulla aloitat matkasi kohti parempaa kuntoa, ja starttaat kevään energisempänä, vahvempana ja virkeämpänä. Treenin myötä arkikin rullaa paremmin.

Pysyviä tuloksia yksilöllisellä valmennuksella!

Jos tunnistat itsesi seuraavista, tämä on oikea valmennus sinulle!

➡️ Haluat treenata turvallisesti, mutta tehokkaasti ammattilaisen tsemppaamana.

➡️ Haluat päästä jumeista eroon ja saada lisää energiaa arkeen.

➡️ Tavoitteesi on sporttinen, toiminnallinen ja terve kroppa.

➡️ Haluat henkilökohtaista ohjausta ja juuri sinulle sopivat yksilölliset liikkeet.

➡️ Haluat lisää virtaa töihin tai harrastuksiin.

➡️ Haluat oppia liikkeet niin, että voit treenata itsenäisesti salilla tai kotona.

➡️ Aiemmat treeniohjeet eivät ole toimineet, ja haluat yksilölliset nykyhetkeen sopivat ohjeet.

➡️ Haluat, että PT on myös fysioterapeutti turvallisen treenaamisen tai vammojen takia.

Jos kuulostaa tutulta, niin tämä on oikea valmennus sinulle. Lue sivun lopusta miten ilmoittaudut mukaan.

HUOM! Voit olla täysin aloittelija, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta treenaamisesta. Yksilöllinen lähiohjaus koulutetun ammattilaisen ohjauksessa on juuri siitä syystä paras vaihtoehto. Sinun ei tarvitse entuudestaan osata liikkeitä, koska ne opetetaan. Jos sinulle harjoittelu on jo tuttua esimerkiksi ryhmäliikunnoista tai sinulle on joskus aiemmin tehty saliohjelma, niin siitä on hyvä lähteä viemään treenejä seuraavalle tasolle ja ottamaan treeneistä kaikki irti!

Tämä valmennus on tehokas alku kohti liikunnallisempaa ja terveellisempää elämää. Kuukaudessa voi oppia asioita, jotka vaikuttavat koko loppuelämään!

”Halusin PT:n joka on myös fysioterapeutti, koska teen toimistotyötä ja minulla on ollut niska- ja selkäkipuja. Olin käynyt hieronnassa ja hieroja ehdotti, että mitä jos aloittaisin saliharjoittelun.

Löysin Fysiopoliksen Facebookista ja nyt olemme treenanneet kolme viikkoa yhdessä. Jumit ovat lähes kokonaan poissa ja olo on todella ryhdikäs. Ekan treenin jälkeen oli kyllä sellainen olo, että jotain uutta oli tullut tehtyä ? Olen todella innoissani ja aion kyllä jatkaa tämän startin jälkeenkin!”

Merja, Töölö

  Mitä kuukauden valmennus käytännössä pitää sisällään?

  Valmennus on neljän viikon personal trainer -valmennus. Kun olet ilmoittautunut valmennukseen, sovimme ensitapaamisen. Se voi olla aamulla ennen töitä, töiden jälkeen illalla tai vaikka keskipäivällä tauottamaan päivää.

  Ensitapaamisen aikana voimme käydä vaikka kahvilla ja jutella tavoitteista ja valmennuksen sisällöstä. Valmennus ei ole ennaltamäärätty paketti tiettyjä harjoitteita, vaan jokaiselle tehdään oma suunnitelma, jotta tavoitteisiin päästäisiin.

  Valmennus sisältää:

  ➡️ 4 x 1,5h Personal trainerin ohjauksessa eli kerran viikossa puolentoista tunnin yksilöohjaus Töölön Kisahallilla.

  ➡️ Monilla saleilla joutuu maksamaan suuriakin kertamaksuja. Sinulle ei tule lisäkustannuksia salin käytöstä yhteisten treenien aikana, koska treenimaksut sisältyvät valmennuksen hintaan.

  ➡️ Alkukartoitus ja lähtötason selvitys tehdään ensimmäisellä kerralla, minkä pohjalta voimme laatia tavoitteet.

  ➡️ Saat juuri sinulle suunnitellun ohjelman, joka sopii elämäntilanteeseesi.

  ➡️ Yksilöllinen kotiharjoitteluohjelma, jonka avulla treenaat tavoitteellisesti kotioloissasi ilman mitään välineitä.

  ➡️ Saat käyttöösi PT:n ja fysioterapeutin koko tietotaidon. Saat kaiken tukeni sekä rajattoman yhteydenpidon valmennuksen alusta loppuun asti. 

  Erityisesti pidän Joonaksen kanssa työskentelyssä siitä, että fyysiset ”viat” eivät ole este treenaamiselle, täytyy vain keksiä oikea tapa tehdä asioita ja aloittaa harjoittelu maltillisesti, että kroppa tottuu liikkeisiin. Täytyy vain ihailla kroppani kykyä tehdä kyykkyjä ja maastavetoja. ”

  Terttu Rönkkö

  Personal training -asiakas

  Saat 6 tuntia fysioterapeutin ja personal trainerin ohjauksessa, yksilölliset treeniohjelmat ja valmentajan rajattoman tuen koko valmennuksen ajaksi.

   

  Kuukauden treenistartti -paketin hinta on…

  Kuukauden treenistartti 399€. Lähde mukaan nyt!

  ➡️ Jokaviikkoinen 1,5h tapaaminen

  ➡️ Personal Trainer + Fysioterapeutti apunasi

  ➡️ Fysioterapeutin alkukartoitus

  ➡️ Yksilöllinen treeniohjelma

  ➡️ Kotitreeniohjelma

  ➡️ Valmentajan tuki koko jakson ajan

  ➡️ Vain VIISI paikkaa myynnissä! Ole nopea!

  Miksi valitsisit juuri kuukauden treenistartin ja minut?

  Moi, olen Joonas, personal trainer, fysioterapeutti ja valmentaja!

  Olen valmentanut lähes kymmenen vuoden ajan ihmisiä voimaan paremmin ja pääsemään tavoitteisiinsa. Olen opiskellut laaja-alaisesti eri treenimenetelmiä, kuntoutusta, muutospsykologiaa ja elämäntapamuutosten onnistumista, jotta minulla olisi parhaat työkalut auttaa asiakkaitani turvallisesti ja tehokkaasti.

  Olen nähnyt vierestä kuinka ihmiset pääsevät vuosia kestäneistä kivuista eroon, oppivat uusia taitoja, tekevät suorituksia, joihin he eivät itsekään uskoneet pystyvänsä. Palkitsevinta työssäni on nähdä, kun ihminen tekee jotain, jonka uskoi olevan mahdotonta.

  Halusin tehdä selkeän kuukauden jakson, johon on helppo sitoutua, ja josta saa paljon tukea. Tämä toimii sytykkeenä ja lähtölaukauksena uuteen terveellisempään elämään.

  Minä olen valmentajana kannustava, rento ja selkeä. Vapaa-ajallani liikun luonnossa koirakavereiden kanssa, sekä treenaan kuntosalilla. Tutustu minuun lisää täältä.

  TREENAA TURVALLISESTI JA TEHOKKAASTI AMMATTILAISEN OHJAUKSESSA

  Jäitkö vielä miettimään? Haluatko kysyä jotain?

  Ota yhteyttä

  Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

  Puhelinnumero: 0405263614

  Sähköposti: [email protected]

  Fysioterapiavastaanotto: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

  Treenipaikka: Töölön Kisahalli, 00250 Helsinki