Treenaa turvallisesti ja tehokkaasti. Treeniohjelma ja ohjeet PT:ltä

Moi, olen Joonas, sertifioitu personal trainer, fysioterapeutti ja valmentaja.

Haluatko tehokkaan ohjelman, jolla saat tuloksia tai tarvitsetko lisävinkkejä salitekniikoihin ja treenaamiseen.  Oletko aloittelija ja haluaisit tietää mitä salilla kannattaa tehdä?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada henkilökohtaista valmennusta ja Bailofitille optimoitu treeniohjelma.

Minä voin auttaa sinua, jos tavoitteesi on:

– Kiinteytys tai laihdutus

– Lisää voimaa ja jaksamista

– Kuntosaliharjoittelu, juoksutekniikka

– Eroon kivuista ja jumeista harjoittelulla

– Lisää energiaa arkeen, vähemmän stressiä

VAIN 4/10 PAIKKAA TARJOUSHINTAAN ( Nyt joulukuussa mennyt useampi). JATKA LUKEMISTA

 

Haluatko kysyä lisää? Soita 0405263614 tai lähetä sähköpostia [email protected]

Rajattu määrä bailofit-tarjouksia

Saat personal trainerin ja fysioterapeutin suunnitteleman ohjelman ja ohjauksen 30% alennuksella, kun varaat nyt! Valitse starttipaketti, mikäli olet aloittelija ja haluat koko kehon hyvän perusohjelman. Valitse tehopaketti, mikäli haluat tarkempaa ohjausta ja yksilöllisen treeniohjelman.

Mitä hyötyä PT:stä on?

Personal trainer auttaa sinua saamaan parhaat tulokset turvallisesti ja tehokkaasti. Sinun ei tarvitse arpoa mitä salilla pitäisi tehdä ja sopiiko jokin liike sinulle. Saat lisämotivaatiota ja intoa saliharrastuksen tueksi. Nyt on todella tärkeä pitää kunnostaan huolta!

Personal trainer sopii täysin aloittelijoille tai jo kokeneemmille jumppaajille. PT-Valmennus soveltuu myös erinomaisesti sinulle, jos harrastat kävelyä, joogaa, golfia tai ryhmäliikuntaa, ja haluaisit muun liikkumisen tueksi tehokkaan treeniohjelman ja parhaat treeniliikkeet.

Kuka MINÄ OLEN?

Olen PT ja fysioterapeutti Joonas Helsingistä. Olen ohjannut Bailofitillä ryhmäliikuntoja ja workshoppeja harvakseltaan vuodesta 2017 lähtien. Nyt tuon PT-palvelut Bailon asiakkaiden saataville.

Olen auttanut lähes 10 vuoden ajan ihmisiä parempaan kuntoon valmennus- ja kuntoutusalalla. Olen erikoistunut voimaharjoitteluun ja elämäntapamuutoksiin. Fysioterapiapuolella olen kouluttautunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, kuten selkä- ja niskakipuihin. Voit siis olla varma, että treeniohjelma on turvallisesti suunniteltu.

Hyvä personal trainer auttaa sinua saamaan kaiken irti treenistäsi ja pääsemään sinua kohti tavoitteitasi. Minulta saat selkeät ohjeet mitä salilla kannattaa tehdä saadaksesi parhaat tulokset!

 

Asiakaskokemuksia

Kiitos todella loistavasta ja ammattimaisesta ohjauksesta Joonas! Selkään ei sattunut missään liikkeessä, tämä ohjelma sopii minulle loistavasti!

Hanna, Nukari

”Pitkään alalla toiminut ammattilainen monenlaisen liikuttamisen parissa. Valtava tietotaito! Hyvä ohjaus, selkeät ohjeet ja kannustukset! Kokeilkaa itse ja todetkaa myös itse!

Suvi, Jokela

USEIN KYSYTTYÄ

Minulla ei ole Bailofitin jäsenyyttä, voinko silti ostaa paketin?

Kyllä voit! Voit tulla kanssani tutustumiskäynnille, jonka lomassa tehdään sinulle ohjelma. Mikäli tykästyt saliin ja haluat liittyä jäseneksi. Saat kauttani tarjouskoodin salijäsenyyteen!

En ole ennen treenannut salilla, onko se este?

Ei missään nimessä. Sinun ei tarvitse tietää mitään kuntosaliharjoittelusta. Ohjauksen jälkeen osaat käyttää salilaitteita ja harjoitella turvallisesti.

Voinko ostaa paketin nyt ja käyttää myöhemmin?

Voit! Tarjous on voimassa vain 10 ensimmäiselle, joten nyt kannattaa tarttua tarjoukseen. Ohjauspaketti on lunastettavissa huhtikuun loppun asti.

Voinko ostaa isomman valmennuspaketin?

Kyllä! Monet asiakkaistani haluat pidemmän valmennussuhteen motivaation ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kysy lisää pidemmistä valmennuspaketeista!

Ota yhteyttä

Fysiopolis auttaa sinut elämäsi kuntoon. Ota yhteyttä suoraan tai täytä yhteydenottolomake.

Puhelinnumero: 0405263614

Sähköposti: [email protected]

Treenipaikka: Bailofit

Jos kiinnostuit, lähetä viesti